2015. dec 27.

Pénztárgép 3 illetve 4.0

írta: hun-1017
Pénztárgép 3 illetve 4.0

Pár hónapja elkezdett szórakozni a pénztárgépünk. Megszakította a nyugtákat, úgy csinált mintha nem érzékelné, hogy lenyomtuk a gombokat stb. Elvittem hát a szerelőhöz, hogy csinálja meg. Kiderült ismét, hogy széria hiba van a rendszerben. Ugyanis az AEE-nek (Adóügyi Ellenőrző Egység) van egy kis régi Nokia telefon méretű akkumulátora. Ez sajnos nagyon rossz minőségű és tönkre megy. 3 hónap után felfújódik (örülök, hogy nem robbant fel). Ennek következtében a rendszer össze-vissza csinál mindent. Szumma szummarum, a hibáról hiába tudnak sajnos, még nincs jó akkumulátor, csak az eredeti, amiről ugye tudjuk, hogy max 3 hónap és tönkre megy. Kicserélték és lesütött szemmel mondták, hogy Ők sajnos nem tudnak mit csinálni, százszor elnézést kértek. Remélik hamarosan kapnak másik típust. Mondtam semmi baj, jövök 3 hónap múlva és cserélünk megint.

Karácsony előtt hívtak a pénztárgépesek (1000 hála és köszönet érte), hogy az egyik gépnek esedékes az éves zárása. Ja igen, mert már ez se úgy van mint régen, hogy január 31-ig meg kell csináltatni az éves zárást, hanem a gép üzembeállításának dátumát kell figyelembe venni, hátha elfelejted az egyiket és jól megbüntizhetnek. No mind1, megbeszéltük, hogy megint szarakodik a gép, szóval viszem az egyik gépet szervizbe, a másikat meg éves zárásra.

Nem gondoltam volna, de tényleg lassan lejár a 3 hónap. Már elkezdtük a kis játékunkat a géppel. Megszakított nyugták tömkelegét és társai. Viszont ma produkált valami újat. Még vevő se volt az üzletben, egyszer csak gondolt egyet a gép és kiírta, hogy hiba van a papír szalaggal és letiltotta magát Most épp a szerelő igazolványszámát követeli tőlem. Csak remélni tudom, hogy a srácok dolgoznak a két ünnep között, mert nincs kedvem januárig kézi nyugtákat írogatni.

Szólj hozzá

pénztárgép